tester

Besvar
Brugeravatar
posh
Indlæg: 1513
Tilmeldt: tirs 28. feb 2017 08:03
Geografisk sted: kolding
Kontakt:

tester

Ulæst indlæg af posh » tors 3. okt 2019 13:34

ja nu ved jeg jo godt at det eneste der virker 100% er en lexia tester til de underlige franske biler vi har, men jeg lod mig alligevel friste til at indkøbe en Creader 3001 fra kinasland til ca 150,- gode danske kr incl. fragt, og ja den kan ikke helt det en "rigtig tester kan" men den kan fint udlæse data fra ODBII og den kan også slette lagrede fejl, den tjente sig selv hjem allerede på dag 1. da vi havde problemer med at få slukket lysshowet i instrumentpanelet på pegøjen (206 GTI) der ikke ville slukke for airbagfejl og forureningsfejl pga. defdekt lambda efter fejlene var rettet, dette kunne denne lille sjover på mindre end 1 minut og bilen her ikke vist fejl siden (3 uger, så man må gå ud fra det er ok)
den kan så en hel del mere og er rigtig nem at bruge da den bare tilslutte stkket så tænder den displyet og man kan vælge forskellige målemetoder

det er denne her https://www.aliexpress.com/item/32864605792.html

der medfølger en ganske god vejledning foruden det er nemt at downloade en detraljeret PDF fil bare ved at søge på nettet (Creader 3001)

OBS. jeg påstår ikke den kan alt, men den er god nok langt af vejen for en ikke specialist udi testere da den er så enkel som den nu er :confusion-helpsos:
C4 B7 1,6HDI 8V seduction 2012, nu 79900 km stadig uden en eneste rep. ud over en sprungen pære til nummerpladelys, ellers kun udgifter til brændstof olie filtre og syn og vask.
dog er radio udskiftet til en djævelsk god en fra Kina med DAB+ GPS bakkamera og 7" skærm


de sværeste fejl at rette er dem der ikke er der😿

Besvar