3 stk. Xantia Activa V6 - projekt sælges

Besvar
SRO
Moderator
Indlæg: 539
Tilmeldt: søn 19. feb 2017 19:13
Geografisk sted: København
Diagbox: Ja
Kontakt:

3 stk. Xantia Activa V6 - projekt sælges

Ulæst indlæg af SRO » lør 22. feb 2020 21:18

Da der desværre ser ud til at blive lidt længere udsigt til at få tid til at få gang i mit Activa projekt overvejer jeg at sælge, så en med seriøse hensigter kan få glæden ved projektet og opnå at blive kørende i en af de efterhånden ret sjældne Activa V6'ere.

Således har jeg indsamlet tre stk. Activa V6; 2 stk. fra 1998 og 1 stk. fra 1999. En af bilerne er med soltag.
Alle biler står i kbh. området.

Der kan blive 1-2, måske tre fine biler ud af det. Den ene bil mangler dog sæder - bilen er indkøbt sådan. De to af bilerne er med dørsider fra læderkabine, den ene har læderkabine. En af bilerne har activasæder/-mønster og dørsider, der fremstår i særdeles pæn stand.
Bilerne skal istandsættes.

Billeder haves ikke, en reelt interesseret køber vil nok have større glæde af et besøg.

Der medfølger bl.a. en ny køler, nye originale activacylindre (både for og bag) og de fire tilhørende hydraulikslanger (også originale), nye originale bagcalipre, ekstra forkofanger, ekstra soltagsglas, ekstra motorklap, ekstra fordøre, ekstra sæt gaskuglekonsoller og trækaksler osv.

Jeg havde forestillet mig et prisleje af kr. 25.000 for hele herligheden.

Der blev kun fremstillet et begrænset antal Activa V6 og kun relativt få kom til DK og når en renovering af en eller flere af bilerne er i hus, står man med en/flere super velkørende bil(er), der kun bliver mere og mere attraktive at eje og køre i.
/Søren
:think: :pray: :doh: :dance: :clap:

Nuværende biler: C5 II årgang 2006 - 2,0 (EW10A), div. Peugeot

Besvar